Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search

Προϊόντα Αντηλιακής Προστασίας

Solution Soleil Ocean+

Crème Solaire Hydratante Protectrice SPF50+

Τύπος δέρματος :Για όλους τους τύπους δέρματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 50 mL / 1.6 Fl.oz

Η PHYTOMER δεσμεύεται να προστατεύει το δέρμα σας και τους ωκεανούς του κόσμου με το πιο πρόσφατο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας της, Solution Soleil Ocean + Crème Solaire Hydratante Protectrice SPF50+. Ασφαλές για το δέρμα: Αυτό το πολύ υψηλής προστασίας αντηλιακό έχει ελεγχθεί και επικυρωθεί υπό δερματολογικό έλεγχο.
Ασφαλές για κοράλλια: Η σύνθεσή του δεν περιέχει οξυβενζόνη ή οκτινοξάτη. Ελαφριά κρέμα που απορροφάται άμεσα από το δέρμα, ενυδατώνει και αφήνει πίσω της ένα λουλουδάτο άρωμα με νότες τριαντάφυλλου, μιμόζας και πράσινου τσαγιού με νότες musk.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Ελαφριά κρέμα που απορροφάται εύκολα

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

IMMEDIATE AND LASTING HYDRATION*

Μετά από 1 ώρα: +57%
Μετά από 2 ώρες: +93%
Μετά από 3 ώρες: +110%

*Μέτρηση του επιπέδου ενυδάτωσης μέσω corneometry® σε 12 εθελοντές μετά από μία μόνο εφαρμογή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR
Φίλτρα UVA και UVB: παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα της κρέμας στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού πριν την έκθεση στον ήλιο. Λιγότερο αντηλιακό σημαίνει λιγότερη προστασία. Εφαρμόστε ξανά συχνά και άφθονα για συνεχή προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με την πετσέτα. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Προσοχή: Αντηλιακό μόνο για ενήλικες. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ακόμα και όταν φοράτε αντηλιακό. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες με το μέγιστο ηλιακό φως. Χρησιμοποιήστε αντηλιακά προϊόντα ειδικά προσαρμοσμένα για τον τύπο δέρματός σας. Κρατήστε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά.
Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στο φως και τη θερμότητα για να αποφύγετε την καταστροφή της φόρμουλας.


ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), DIBUTYL ADIPATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARETH-20, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, PTFE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE), BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DECYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, O-CYMEN-5-OL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT.