BRUME MARINE
search
BRUME MARINE
search
BRUME MARINE
search
BRUME MARINE
search
BRUME MARINE
search

Ενυδατικό

Νέα

BRUME MARINE

Eau de Soin Parfumée à l'OLIGOMER®

Τύπος δέρματος :Για κάθε τύπο δέρματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 100 mL / 3.3 Fl.oz
Αυτο το ανάλαφρο mist ενυδατώνει το δέρμα ενώ το περιβάλλει με ένα παραθαλάσσιο άρωμα. Όπως η θαλάσσια βροχή, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του OLIGOMER®, του εμβληματικού συμπυκνώματος θαλασσινού νερού της PHYTOMER.
ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

mist

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αφήνει ένα πέπλο υγρασίας έως και 32%* * Τα επίπεδα υγρασίας μετρήθηκαν μετά τη χρήση MARINE MIST σε 11 εθελοντές.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

Aromatic marine waters (Cistus, Helichrysum, Sea  Lavender): χαλαρωτικό.
OLIGOMER®:
παρέχει ιχνοστοιχεία, ενισχύει το δέρμα, αποτρέπει την κούραση των κυττάρων, επαναμεταλλοποιεί, αναζωογονεί. Προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ψεκάστε στο πρόσωπο για μια γρήγορη βόλτα φρεσκάδας και ενυδάτωσης πριν από τη θεραπεία ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


Η λίστα των συστατικών υπόκειται σε αλλαγές. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τη λίστα συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για την προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, PROPYLENE GLYCOL, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, SODIUM CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, CISTUS MONSPELIENSIS EXTRACT, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL.