Structuriste
search
Structuriste
search
Structuriste
search
Structuriste
search
Structuriste
search

Ορός

best-seller

Structuriste

Sérum Fermeté Contours

Τύπος δέρματος :Δέρμα με χαλάρωση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 30 ml

Στην αιχμή της θαλάσσιας βιοτεχνολογίας, αυτός ο γαλακτώδης ορός λειαίνει άμεσα το δέρμα, πυκνώνει και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου ορατά. Η ανάλαφρη υφή του με απόλυτη άνεση προσφέρει απαλότητα με λουλουδένιες νότες από μιγκέ, γιασεμί και παιώνια. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα είναι πιο σφριγηλό και τονωμένο, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Γαλακτώδης ορός με λουλουδένιες νότες μιγκέ, γιασεμιού και παιώνιας

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ

Το δέρμα είναι δύο φορές πιο τονωμένο*
Η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται κατά + 93%*
Το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται για περισσότερες από 8 γυναίκες στις 10**

* Αποτελέσματα κλινικής έρευνας μετά από 28 ημέρες χρήσης δύο φορές την ημέρα. Μέσος όρος αποτελεσμάτων έρευνας.
**Τεστ ικανοποίησης που χορηγήθηκε σε 17 εθελοντές ηλικίας 52 έως 67 ετών μετά από χρήση δύο φορές την ημέρα για 28 ημέρες.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

GMR - Global Marine Reshaper: επαναπυκνώνει τη δομή στήριξης του δέρματος, διατηρεί την αρχιτεκτονική του δέρματος και βελτιώνει τη συνοχή των κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος.

Éco-Chlorella: διεγείρει τις δομικές πρωτεΐνες του δέρματος για σύσφιξη και δράση κατά της χαλάρωσης.

Κοκτέιλ με 3 συσφικτικά συστατικά: θαλάσσια καφέ φύκια Mannitol, βιολογικό φυτό Silene και Adenosine.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Κάνετε ελαφρύ μασάζ με τον ορό σε τέλεια καθαρό πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ. Συνεχίζετε με την εφαρμογή της συνηθισμένης κρέμας φροντίδας σας.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, DIMETHICONE, GLYCERIN, BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, OLIVE OIL DECYL ESTERS, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CHLORPHENESIN, ISOHEXADECANE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, POLYSILICONE-11, SQUALENE, SQUALANE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, O-CYMEN-5-OL, POLYSORBATE 80, TOCOPHEROL, ADENOSINE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SILICA, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, POLYSORBATE 60, SORBITAN OLEATE, SODIUM BENZOATE, SACCHARIDE ISOMERATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SAPONINS, MINERAL SALTS.