Structuriste
search
Structuriste
search
Structuriste
search
Structuriste
search
Structuriste
search

Κρέμα ημέρας

Structuriste

Crème Lift Fermeté

Τύπος δέρματος :Ώριμο δέρμα με χαλάρωση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 50 mL / 1.6 Fl.oz

Η Structuriste αντιμετωπίζει τα σημάδια της χαλάρωσης του δέρματος: έλλειψη ελαστικότητας, έλλειψη πυκνότητας και σφρίγους, πτώση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεση της τυλίγει το δέρμα με ένα πέπλο τόνωσης.
Μέρα με την ημέρα, επαναφέρεται η αρχική δομή του προσώπου. Tο δέρμα είναι ορατά πιο σφικτό και τονωμένο, σαν μετά από "face-lift".

Ανακυκλώσιμο γυάλινο βάζο

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Εξαιρετικά πλούσια κρέμα

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

AMEΣΗ ΕΝΥΔΑΤΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΤΟΥΘ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
+ 93% ενυδάτωση*
Άνετο δέρμα: 95%**
Εξαιρετικά απαλό δέρμα: 87%**
Λαμπερό δέρμα: 79%**

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΣΕ 1 ΜΗΝΑ
Μείωση της χαλάρωσης του περιγράμματος έως και 13%***
Πιο τονωμένο δέρμα: 87%****
Ορατά πιο σφικτό δέρμα: 78%****

*In vivo ενόργανος έλεγχος σε 10 εθελόντριες, μετά από μία μόνο εφαρμογή. **Τεστ ικανοποίησης σε 23 εθελόντριες, μετά από μία εφαρμογή. ***Ενόργανος έλεγχος σε 21 εθελόντριες, μετά από 2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες. Μέσος όρος για 7 από τις 21 γυναίκες. Συνολικό αποτέλεσμα: -4.4 %. ****Τεστ ικανοποίησης σε 23 εθελόντριες, μετά από 2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

GMR - Global Marine Reshaper: επαναπυκνώνει την δομή υποστήριξης του δέρματος, ενισχύει την αρχιτεκτονική του δέρματος και βελτιώνει την κυτταρική συνοχή στην επιφάνεια του δέρματος.

Eco-Chlorella: ενεργοποιεί τις δομικές πρωτεϊνες του δέρματος για δράση σύσφιξης και ανόρθωσης.

Marsh trefoil extract: μάχεται ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει την Βιταμίνη C βασική για την ωρίμανση του κολλαγόνου για πιο πυκνό και σφριγηλό δέρμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Με απαλό μασάζ εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ σε τέλεια καθαρό πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, ISONONYL ISONONANOATE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, POLYMETHYL METHACRYLATE, METHYLSILANOL HYDROXYPROLINE ASPARTATE, OLIVE OIL DECYL ESTERS, ZEA MAYS (CORN) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, GLYCOL PALMITATE, PEG-100 STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CARBOMER, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SQUALENE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ISOHEXADECANE, DISODIUM EDTA, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 80, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SORBITAN OLEATE, MENYANTHES TRIFOLIATA LEAF EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, SALICYLIC ACID, POTASSIUM SORBATE.