Sun Reset
search
Sun Reset
search
Sun Reset
search
Sun Reset
search
Sun Reset
search

Προϊόντα Αντηλιακής Προστασίας

Sun Reset

Crème Solaire Protectrice Haute Récupération SPF50

Τύπος δέρματος :Όλοι οι τύποι δέρματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 50 mL / 1.6 Fl.oz

Κατά την έκθεση στον ήλιο, τα κύτταρα του δέρματος καταστρέφονται. Το Sun Reset επαναφέρει ένα δέρμα σαν να μην έχει εκτεθεί ποτέ από τις ακτίνες UV περιορίζοντας τον αριθμό των κατεστραμμένων κυττάρων και προάγοντας την ανανέωσή τους. Το δέρμα προστατεύεται με υψηλή προστασία και η γήρανση του δέρματος επιβραδύνεται.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Ρευστή κρέμα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

Helioprotect: ενεργοποιεί το μαύρισμα και προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαβερές επιδράσεις της UV.

D-TOX Microalgae: επιδιορθώνει τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV, την πηγή της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Φίλτρα UVA και UVB: παρέχουν εξαιρετικά αποτελεσματική αντηλιακή προστασία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε το προϊόν στο πρόσωπο και το λαιμό πριν από την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόστε ξανά συχνά και γενναιόδωρα για να διατηρήσετε την προστασία.

Προειδοποίηση: αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια των ωρών με μέγιστο ηλιακό φως. Χρησιμοποιήστε αντηλιακά προϊόντα προσαρμοσμένα στον τύπο του δέρματός σας. Συνιστάται να κρατάτε τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.


ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, OCTOCRYLENE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, DIMETHICONE, PEG-150, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, C12-15 ALKYL BENZOATE, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED ALGIN, TOCOPHEROL,  TEARALKONIUM HECTORITE, MANGANESE SULFATE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, MENYANTHES TRIFOLIATA LEAF EXTRACT, BHT, PROPYLENE CARBONATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM EXTRACT.