Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search

Ορός

best-seller

Prebioforce

Concentré Équilibrant Apaisant

Τύπος δέρματος :Ευαίσθητο, εύθραυστο δέρμα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 30 ml

Το Prebioforce περιέχει θαλάσσιο πρεβιοτικό σύμπλεγμα ικανό να εξισορροπήσει τη μικροχλωρίδα του δέρματος. Με την καθημερινή εφαρμογή του, μειώνεται αισθητά η ερυθρότητα και η ενόχληση του δέρματος. Ο τόνος της επιδερμίδας είναι πιο ομοιόμορφος και το δέρμα γίνεται λιγότερο ευαίσθητο, πιο όμορφο.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Ανάλαφρη σύνθεση με φρέσκο άρωμα

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΕ 1 ΜΗΝΑ*, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ

Η ερυθρότητα μειώνεται κατά 23% κατά μέσο όρο
Σε 7 ημέρες**: λιγότερος ερεθισμός
Σε 14 ημέρες**: ομοιόμορφη επιδερμίδα

Δερματολογικά ελεγμένο, το Prebioforce δεν δημιουργεί κομεντόν
με το ίδιο pH με το δέρμα 5,5.

* Επιστημονικό τεστ, που πραγματοποιήθηκε σε 34 γυναίκες σε διάστημα 28 ημερών, δύο φορές την ημέρα.

**Τεστ ικανοποίησης, που πραγματοποιήθηκε σε 34 γυναίκες σε διάστημα 28 ημερών, δύο φορές την ημέρα.



ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

Σύμπλεγμα Θαλάσσιων Πρεβιοτικών: εξισορροπεί τη μικροχλωρίδα του δέρματος και βοηθά στη διατήρηση των ανοσοποιητικών λειτουργιών του. Αντιφλεφμονώδης φόρμουλα που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δραστικών συστατικών για θρέψη, προστασία και εξισορρόπηση της μικρολωρίδας. Πηγή οργανικών ανθράκων, τα σάκχαρα παρέχουν ενέργεια, τα πεπτίδια -πηγή οργανικού αζώτου- ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του υγιούς μικροβιώματος της επιδερμίδας και τα εξωπολυσακχαρίδια, ασπίδα προστασίας στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Το Marine Prebiotic Complex της PHYTOMER είναι τέλεια σχεδιασμένο για να παρέχει στο δέρμα μια υγιή, φυσική θεραπεία. Ρυθμίζει τη βακτηριακή ποικιλομορφία στη χλωρίδα του δέρματος για να το επαναφέρει σε μια τέλεια ισορροπημένη κατάσταση. Εξασφαλίζει καλύτερη υγεία του δέρματος με λιγότερη ευαισθησία και περισσότερη ομορφιά κάθε μέρα*.

Oligomer®: Παρέχει την ιδανική ποσότητα ιχνοστοιχείων και μετάλλων, ενδυναμώνει το δέρμα και προλαμβάνει την κυτταρική κόπωση.

* In vivo tests στο συστατικό.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν την κρέμα φροντίδας σας.


ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


INGREDIENTS : AQUA (WATER) / EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, C10-18 TRIGLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, ZEA MAYS (CORN) OIL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCOL PALMITATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, JOJOBA ESTERS, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, CELLULOSE GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SODIUM CITRATE, O-CYMEN-5-OL, HYDROLYZED ALGIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT.