Pionnière XMF
search

Ορός

best-seller

Pionnière XMF

Sérum Retexturant Éclat

Τύπος δέρματος :Για κάθε τύπο δέρματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 30 ml

Η Phytomer, πρωτοπόρος στην θαλάσσια βιοτεχνολογία, συνδύασε για πρώτη φορά το XMF και το VMR, 2 θαλάσσια σάκχαρα νέας γενιάς, σε ένα serum με αίσθηση σαν “δεύτερο δέρμα”. Το θαλάσσιο βιοτεχνολογικό συμπύκνωμα με την πολυτελή σύνθεση προσφέρει στο δέρμα νέα υφή και επαναφέρει την αρχική του λάμψη. Μέρα με την ημέρα η υφή της επιδερμίδας είναι πιο ομοιόμορφη, οι πόροι λιγότερο ορατοί, οι ρυτίδες πιο λείες, το δέρμα είναι απαλό και ελαστικό.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Aπαλό serum gel

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΥΦΗ ΝΕΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΦΗ
Εξαιρετικά απαλό δέρμα από την 1η εφαρμογή: 91%**
Άμεσα ενυδατωμένο δέρμα: +13%*
Άμεση λείανση των ρυτίδων: 82%**

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΨΗΣ***
Αριθμός ορατών πόρων: -32%
Ρυτίδες: -14%
Λάμψη: +81%

*Mέτρηση με Corneometer® των επιπέδων ενυδάτωσης σε 10 εθελόντριες σε 1 ώρα μετά την πρώτη εφαρμογή.
**Τεστ ικανοποίησης σε 23 γυναίκες, μετά από εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για 1 μήνα.
***Κλινική αξιολόγηση σε 23 γυναίκες μετά από εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για 1 μήνα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

EPS VMR, Visible Marine Refiner: φυσικό βιοτεχνολογικό συστατικό που ενυδατώνει και προσφέρει ομοιομορφία στο δέρμα άμεσα.

EPS XMF, Extra Marine Filler: φυσικό βιοτεχνολογικό συστατικό που λειαίνει και επαναπυκνώνει το δέρμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόζεται το πρωί ή/και το βράδυ σε τέλεια καθαρό δέρμα και λαιμό πριν την συνηθισμένη κρέμα φροντίδας προσώπου. Για τέλεια αποτελεσματικότητα χρησιμοποιήστε το μαζί με την Pionnière XMF Suprême.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, DIMETHICONE, OLIVE OIL DECYL ESTERS, BETAINE, ISONONYL ISONONANOATE, PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, GLYCERIN, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PPG-5-CETETH-20, GLYCERYL STEARATE CITRATE, MANNITOL, ISOHEXADECANE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYSILICONE-11, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CHLORPHENESIN, SQUALENE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 80, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SILICA, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SORBITAN OLEATE, TOCOPHEROL, HYDROLYZED ALGIN, PLANKTON EXTRACT, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, PHORMIDIUM PERSICINUM EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL.