ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

H Phytomer είναι η ιστορία 3 γενεών, παθιασμένων με το ίδιο όνειρο: να προσφέρουν στο δέρμα τα οφέλη της θάλασσας, μέσα από φυσικές θεραπείες που εφαρμόζονται στους πιο όμορφους χώρους αισθητικής.
Από την ίδρυση της Phytomer το 1972, ζούμε κοντά στη θάλασσα και στους συναρπαστικούς πόρους της: τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στη Βρετάνη, στη δυτική ακτή της Γαλλίας και παρασκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας στα εργαστήριά μας στον κόλπο του Mont Saint Michel.

Phytomer, Antoine Gédouin, Πρόεδρος

Antoine Gédouin

Πρόεδρος

Mathilde Gédouin-Lagarde

Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια

Phytomer, Mathilde Gédouin-Lagarde - Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια
Phytomer, Jean Gédouin, Ιδρυτής

Jean Gédouin

Ιδρυτής το 1972

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Στη Γαλλία παρασκευάζουμε υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα που σέβονται την επιδερμίδα και το περιβάλλον. Στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας παράγουμε τα δικά μας συστατικά θαλάσσιας προέλευσης και τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας στον κόσμο.

Phytomer, Παρασκευάζεται στη Γαλλία

Οι ερευνητές της Phytomer είναι οι πρώτοι στον κόσμο που παράγουν τα οφέλη της θάλασσας στο εργαστήριο για να ενισχύσουν τη δύναμή της στην επιδερμίδα. Δημιουργούν φόρμουλες υψηλής ποιότητας, φιλικές προς το περιβάλλον, ελέγχοντας κάθε βήμα: από την ανακάλυψη του ενεργού συστατικού έως την παρασκευή του τελικού προϊόντος. ”

Antoine Gédouin

Πρόεδρος της Phytomer

Phytomer, συλλογή φυκιών

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Εφαρμόζουμε λογικές πρακτικές παραγωγής προϊόντων, που ευνοούνται από τα τοπικά συστατικά με σεβασμό στη θάλασσα και στους παραγωγούς.
Αναπτύσσουμε σε κάθε στάδιο παραγωγής, μεθόδους με περιορισμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Πρωτοπόρος στην υπεύθυνη καλλιέργεια φυκιών και παραθαλάσσιων φυτών, η Phytomer έλαβε το 2021 την Πιστοποίηση RSE Ecovadis Gold που πιστοποιεί την αριστεία των περιβαλλοντικών πρακτικών της.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, η Phytomer αξιοποιεί τα οφέλη της θάλασσας για τη φροντίδα του δέρματος, αποκαλύπτοντας την ομορφιά των γυναικών και των ανδρών.
Αυθεντική, φυσική ομορφιά που εκπέμπει ζωντάνια.