Celluli Attack
search
Celluli Attack
search
Celluli Attack
search
Celluli Attack
search
Celluli Attack
search

Σμίλευση και Κυτταρίτιδα

best-seller

Celluli Attack

Concentré Zones Rebelles

Τύπος δέρματος :Όψη "φλοιού πορτοκαλιού" και επίμονο λίπος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 100 mL / 3.3 Fl.oz

Πραγματική εντατική φροντίδα για την κυτταρίτιδα, ο ορός υψηλής συμπύκνωσης συνδυάζει τα πιο δραστικά αδυνατιστικά συστατικά για μία ισχυρή επίθεση ενάντια στην όψη "φλοιού πορτοκαλιού" και το ανάγλυφο στις επίμαχες περιοχές του σώματος.
Αποτελέσματα: Η κυτταρίτιδα, η όψη "φλοιού πορτοκαλιού" και το επίμονο λίπος είναι κατά το ήμισυ ορατά σε 1 μόλις μήνα*.

Προσοχή: Δεν είναι κατάλληλο για εγκύους και γυναίκες που γαλουχούν. Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ευαισθησία στο ιώδιο.

*Αυτοεκτίμηση από 56 γυναίκες - μεσοσταθμικά, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης του δέρματος, εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για 28 ημέρες.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Εξαιρετικά λεπτός ρευστός ορός

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: ΡΕΚΟΡ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ*

Λιγότερο ορατή κυτταρίτιδα: 120%
Πιο λείο δέρμα: 124%
Μείωση επίμονου λίπους: 100%
Διόρθωση του ανάγλυφου: 110%

*Aυτοεκτίμηση από 56 γυναίκες - μεσοσταθμικά, αξιολόγηση του ανάγλυφου - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για 28 ημέρες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

Pepper Slimactiv (pink pepper oil): στοχεύει αποκλειστικά τα λιποκύτταρα για ενισχυμένη λιπολυτική δράση και μέγιστη ακρίβεια*.

Sea Absinthium: ανιχνεύει τα σάκχαρα και θέτει τα λιποκύτταρα σε δίαιτα*.

Sea Grape:ρυθμίζει την λειτουργία των γονιδίων που εμπλέκονται στον σχηματισμό της κυτταρίτιδας*.

Glycolic acid: ενισχύει την αποτελεσματικότητα των αδυνατιστικών συστατικών, λειαίνει το δέρμα.

* In vitro τεστ στο συστατικό.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Πιέζετε δυνατά τον δοσομετρητή και εφαρμόζετε πρωί και βράδυ στις επίμαχες περιοχές (μηροί, γλουτοί, περιφέρεια, κοιλιά, κλπ.).  Δεν είναι κατάλληλο για εγκύους και γυναίκες που γαλουχούν. Προσοχή: Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ευαισθησία στο ιώδιο. Αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος σε θερμότητα και στον ήλιο για  διασφάλιση της ποιότητας.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, SILOXANETRIOL ALGINATE, GLYCERETH-26, CAFFEINE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, PPG-5-CETETH-20, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCOLIC ACID, PEG-150, CHLORPHENESIN, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, XANTHAN GUM, PARFUM (FRAGRANCE), SCHINUS TEREBINTHIFOLIA SEED EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, ZEA MAYS (CORN) OIL, SODIUM PHYTATE, PALMARIA PALMATA EXTRACT, HALOPTERIS SCOPARIA EXTRACT, LOTUS MARITIMUS FLOWER/LEAF EXTRACT, PLANKTON EXTRACT, JANIA RUBENS EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ARTEMISIA MARITIMA EXTRACT, SORBIC ACID, COCCOLOBA UVIFERA FRUIT EXTRACT, ALCOHOL, ODONTELLA AURITA OIL, BHT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, ACETYL CYCLOHEXAPEPTIDE-34, CITRIC ACID, PROPYL GALLATE, TOCOPHEROL