Glycolight
search

Σμίλευση και Κυτταρίτιδα

Glycolight

Bi-Gel Minceur Nuit

Τύπος δέρματος :Για κάθε τύπο δέρματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 150 mL / 5.0 Fl.oz

Η πρώτη εξειδικευμένη βραδυνή "δίαιτα για τα λιποκύτταρα". Αδυνάτισμα σε χρόνο ρεκόρ χωρίς κόπο:περιφέρεια μέσης: -3.1 cm*, 1 εφαρμογή το βράδυ για μόνο 2 εβδομάδες.

Προσοχή: Δεν είναι κατάλληλο για εγκύους ή γυναίκες που γαλουχούν. Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ευαισθησία στο ιώδιο.

*Μέσος όρος για 8 στις 22 γυναίκες. Γενικό αποτέλεσμα: -1.9 cm.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Εξαιρετικά ελαφρύ bi-gel

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ

Περιφέρεια μέσης: -3.1cm
Περιφέρεια κοιλιάς: -2.8cm
Περιφέρεια γοφών: -1.8cm

*Μέτρηση σε εκατοστά στην μέση, την κοιλιά και τους γοφούς σε 22 γυναίκες μετά από καθημερινή χρήση για 14 ημέρες. Μέσος όρος για 8 στις 22 γυναίκες. Γενικά αποτελέσματα: -1.9cm, -1.3cm, -0.8cm.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

Sea Absinthium: θέτει τα λιποκύτταρα σε δίαιατα αδυνατίσματος*: περιορίζει την αποθήκευση λίπους κατά την διάρκεια της νύκτας και προάγει την εξάλειψή του κατά το ξύπνημα για πιο σμιλευμένη σιλουέτα νύχτα με την νύχτα.

Vectorized caffeine: ενισχύει την καλύτερη διάχυση της καφεϊνης στο δέρμα και ενεργοποιεί την λιπόλυση.

Halopteris scoparia: διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου και προσφέρει συσφικτική δράση.

Palmaria Palmata: ενισχύει την μικροκυκλοφορία για δράση αποσυμφόρησης**.

*In vitro τεστ. **Κλινικό τεστ.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόζεται το βράδυ στις στοχευόμενες περιοχές (γλουτοί, μέση, γοφοί, κοιλιά, κλπ.), με ανοδικές κινήσεις μασάζ. Δεν είναι κατάλληλο για εγκύους ή γυναίκες που γαλουχούν. Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ευαισθησία στο ιώδιο.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SILOXANETRIOL ALGINATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISONONYL ISONONANOATE, ISOSTEARYL ALCOHOL, CAFFEINE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, CAPRYLYL GLYCOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, ETHYLCELLULOSE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, PALMARIA PALMATA EXTRACT, ARTEMISIA MARITIMA EXTRACT, HALOPTERIS SCOPARIA EXTRACT, SORBIC ACID, ALPHA ISOMETHYL IONONE.