Προηγμένες τεχνικές

Οι αποκλειστικές τεχνικές μασάζ που αναπτύσσει το κέντρο εκπαίδευσής μας σε συνεργασία με συμβούλους (οστεοπαθολόγος, γιατροί κ.τ.λ.) συμβάλλουν στην υψηλή απόδοση των θεραπειών.

Συνδυάζονται με εξειδικευμένα προϊόντα, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για spa και ινστιτούτα, τα οποία χρησιμοποιούνται έξυπνα σε καινοτόμες θεραπείες που εφαρμόζονται από επαγγελματίες αισθητικούς παγκοσμίως.

Αναπαραγωγή του βίντεο

Επιστημονικά αποδεδειγμένη απόδοση
Ορατά αποτελέσματα

εξαιρετικά αποτελεσματικά επαγγελματικά προϊόντα

Intention Jeunesse


Multi-exfoliant resurfaçant

Ένα πανίσχυρο μείγμα απολεπιστικών ενεργών συστατικών που αναδομεί, χαρίζει ομοιομορφία και λειαίνει ορατά την επιδερμίδα.

Hydra Blue


Masque chauffant nettoyant

Ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού που απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει τους πόρους χάρη στα μικροσκοπικά θαλάσσια σφουγγάρια που παγιδεύουν ρύπους και τοξίνες.

Pionnier Signature


VMR perfecteur de peau final

100% θαλάσσιο βιοτεχνολογικό δραστικό συστατικό. Αυτό το αξιοσημείωτο προϊόν προσώπου εφαρμόζεται στο τέλος της θεραπείας για να ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας και να παρατείνει την ενυδάτωσή της.

Oligomer® Spa Signature


Concentré de Modelage Bi-Phasé à l’Oligomer®

Ο καινοτόμος συνδυασμός 2 φάσεων
• ένα σύμπλεγμα 2 θαλάσσιων ελαίων που θρέφουν και αναδομούν ορατά την επιδερμίδα
• μια υδατώδης φάση με OLIGOMER® που αναπληρώνει την επιδερμίδα σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα και παρέχει εξαιρετικά λεία υφή, τέλεια φωτεινότητα και εξαιρετική άνεση.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στα χέρια των καλύτερων επαγγελματιών, τα προϊόντα PHYTOMER μετατρέπονται σε εμπειρία απόλυτης αισθητηριακής περιποίησης.

Suivant Précédent