ΠΡΟΗΓΜΈΝΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΈΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ

Στην καρδιά του εργαστηρίου Έρευνας & Ανάπτυξης της PHYTOMER, μια αφοσιωμένη ομάδα επιστημόνων, ειδικών στη βιολογία της επιδερμίδας και την καλλιέργεια κυττάρων, εργάζονται πάνω στη νέα γενιά ενεργών συστατικών.

3 μονάδες έρευνας συνεργάζονται στενά για την ανάπτυξη εξαιρετικά καινοτόμων προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας:

Επιστημονικές ανακαλύψεις01

Η κύρια ομάδα έρευνας επικεντρώνεται στην αναγνώριση και μελέτη νέων φυκιών, φυτών ή θαλάσσιων μικροοργανισμών με υψηλές δυνατότητες για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα02

Η ομάδα εφαρμοσμένης έρευνας διεξάγει δοκιμές in vitro σε κύτταρα της επιδερμίδας για να επικυρώσει την αποτελεσματικότητα των πρόσφατα εντοπισμένων ενεργών συστατικών.

Σύνθεση από ειδικούς03

Με τη χρήση των ελεγμένων ενεργών συστατικών ως βάση, η ομάδα σύνθεσης δημιουργεί νέες συνθέσεις επαρκώς εναρμονισμένες με τις προσδοκίες των επαγγελματιών περιποίησης της επιδερμίδας και των καταναλωτών.

Précécent Suivant

Tο Weaving Algae,το θαύμα της ενυδάτωσης

Συλλογή της αναπαραγωγικής βάσης

Οι επιστήμονες επιλέγουν την βάση των φυκιών Alaria που είναι το πιο γόνιμο μέρος του φυτού και περιέχει τα αναπαραγωγικά κύτταρα. Η βάση τοποθετείται σε θαλασσινό νερό και απελευθερώνει άμεσα τους σπόρους των φυκιών.

Ανάπτυξη in vitro στο εργαστήριο

Το μείγμα του θαλασσινού νερού τοποθετείται σε διάφορα μέσα καλλιέργειας για να το εξαγνίσει, ενώ ευνοείται η ανάπτυξη των σπόρων. Οι επιστήμονες τοποθετούν στο νερό ένα πλαίσιο τυλιγμένο με λεπτά σχοινιά στα οποία τα νεαρά φύκια θα προσκολληθούν για να συνεχίσουν την ανάπτυξή τους.

Καλλιέργεια σε σχοινιά στη θάλασσα

Τον Οκτώβριο, τα νεαρά φύκια τοποθετούνται ξανά στη θάλασσα τυλίγοντας το λεπτό σχοινί γύρω από μακριά σχοινιά που βρίσκονται σε ιδιωτική προστατευόμενη περιοχή της PHYTOMER κοντά στο Saint Malo. Αναπτύσσονται σταθερά για να γίνουν ενήλικα φύκια.

Συγκομιδή και αποξήρανση

Η συγκομιδή ξεκινάει τον Απρίλιο και διαρκεί δύο μήνες. Τα φρέσκα φύκια αφυδατώνονται άμεσα για να διατηρήσουν όλες τις φυσικές τους ιδιότητες.

Εκχύλιση

Τα αφυδατωμένα φύκια τοποθετούνται σε εξαγνισμένο νερό και απελευθερώνουν όλα τα ενεργά συστατικά τους. Μετά από μιάμιση ώρα το νερό φιλτράρεται για να ληφθεί το ενυδατικό ενεργό συστατικό που ονομάζεται Weaving Algae.

Σύνθεση

Το Weaving Algae ενσωματώνεται στα ενυδατικά προϊόντα της PHYTOMER λόγω της εξαιρετικής του ικανότητας να ενισχύει τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας. Συνυφαίνει, ίνα προς ίνα, τους ιστούς της αποθήκευσης της υγρασίας για να ελαχιστοποιήσει την αφυδάτωση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ενυδατικά προϊόντα

ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΆΣΣΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

Η PHYTOMER είναι μία από τις μοναδικές εταιρείες περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο που τελειοποίησε τις θαλάσσιες βιοτεχνολογίες, που σημαίνει τη χρήση θαλάσσιων μικροοργανισμών για την παραγωγή νέων, πρωτοφανών, φυσικών ενεργών συστατικών.

Αυτή η νέα βιοχημεία υψηλής τεχνολογίας που προέρχεται από τις ιατρικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες, ανοίγει το δρόμο για όλο και πιο αποτελεσματικές και αισθαντικές συνθέσεις με μειωμένη επίπτωση στο περιβάλλον.

Με την υποστήριξη της μοναδικής βιοτεχνολογικής τεχνογνωσίας, η ομάδα προηγμένης έρευνας της PHYTOMER έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά ενεργών συστατικών: Τα EPS, μοναδικά και αμίμητα φυσικά σάκχαρα. Περιλαμβάνουν το XMF, το οποίο λειαίνει τις ρυτίδες σε 1 ώρα και το αξιοσημείωτο VMR με δραστικές ιδιότητες αναδόμησης για τέλεια υφή επιδερμίδας*

Η δύναμη της καινοτομίας για ορατά και επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

* Δοκιμές in vitro στα συστατικά

Συλλογή θαλάσσιων ενεργών συστατικών

Με ένα έντονο πάθος για καινοτομία, η PHYTOMER πάντα τοποθετεί την επιστημονική έρευνα στην καρδιά της ανάπτυξής της. Για τα τελευταία 40 χρόνια, η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης έχει εντοπίσει θαλάσσια ενεργά συστατικά για κορυφαία απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα για άλλα ενεργά συστατικά


OLIGOMER®

Απίστευτο εκχύλισμα από συμπύκνωμα θαλασσινού νερού που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για την ισορροπία και τη ζωτικότητα του σώματος. Προστατεύεται από ένα μυστικό παρασκευής που έχει εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα της PHYTOMER παγκοσμίως για 40 χρόνια. Χάρη στις ισχυρές ιδιότητες αναπλήρωσης των ιχνοστοιχείων και των μεταλλικών αλάτων που έχει, αναπληρώνει την ενέργεια της επιδερμίδας.

Sea Absinthium

Προδιαιτητικό φυτό που έχει επιλέξει το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της PHYTOMER για να στοχεύει τα σάκχαρα και να θέτει τα λιποκύτταρα σε αυστηρή δίαιτα. Ένα αυθεντικό χρονοβιολογικό ενεργό συστατικό, το Sea Absinthium, αναγνωρίζει τα σάκχαρα τη νύκτα για να μειώσει την αποθήκευσή τους και να βοηθήσει την απομάκρυνσή τους κατά το ξύπνημα.

XMF*

Υψηλής απόδοσης, βιώσιμο και 100% φυσικό θαλάσσιο σάκχαρο που παράγεται στο εργαστήριο της PHYTOMER με καλλιέργεια βιοτεχνολογίας. Με ιδιότητες λείανσης και πύκνωσης, δημιουργεί μια αόρατη μεμβράνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας για άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα και ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης. Μόλις εισέλθει στην επιδερμίδα, πυκνώνει το στρώμα της επιδερμίδας και την κάνει πιο σφριγηλή. * Extra Marine Filler.

Seastem

Μοναδικός συνδυασμός μορίων υψηλής τεχνολογίας που εξάγονται από καφέ φύκια και παρέχει την απίστευτη δύναμη ενίσχυσης των μηχανισμών των βλαστοκυττάρων της επιδερμίδας. Το SEASTEM παρέχει στην επιδερμίδα τα εργαλεία για να αναδημιουργήσει την κυτταρική ουσία και να ενισχύσει την πυκνότητα του υποστηρικτικού ιστού της επιδερμίδας.

Précédent Suivant
1 2 3 4