ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ


Περισσότερο από 40 χρόνια, οι ομάδες Ερευνας & Ανάπτυξης της PHYTOMER εντοπίζουν τα πιο ενεργά θαλάσσια συστατικά και εφευρίσκουν τις περιποιήσεις του μέλλοντος για την επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα
OLIGOMER, le concentré d'eau de mer créé par PHYTOMER

Καινοτομία του κέντρου΄Ερευνας & Ανάπτυξης της PHYTOMER

1972 — Oligomer®

Η PHYTOMER δημιούργησε το εμβληματικό "OLIGOMER" συμπύκνωμα θαλασσινού νερού, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία. Παγκόσμια αποκλειστικότητα με εξαιρετικές ιδιότητες αναπλήρωσης της επιδερμίδας σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Découvrez tous les actifs marins PHYTOMER

ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ΄ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ PHYTOMER

2012 — XMF

Η PHYTOMER ερεύνησε και ανάπτυξε ένα εκπληκτικό θαλάσσιο σάκχαρο για τη λείανση των ρυτίδων και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Ένα δραστικό, βιοτεχνολογικό συστατικό, υψηλής ποιότητας και δράσης για το δέρμα.

Ενεργά συστατικά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΜΈΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ


Οι θεραπείες της PHYTOMER, διεθνώς αναγνωρισμένες στην παγκόσμια αγορά χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες, συνδυάζοντας στοχευμένα δραστικά προϊόντα με πρωτοποριακές τεχνικές.

Διαβάστε περισσότερα
modeleur soin pionnier

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ

Η υψηλή αισθαντική και χαλαρωτική σύνθεση των θεραπειών της PHYTOMER αυξάνει τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα οφέλη στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Επαγγελματική

Profitez des conseils professionnels de PHYTOMER
les actifs éco-responsables

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Για να διασφαλίσει την ποιότητα των ενεργών συστατικών της και για να διατηρήσει υγιή οικοσυστήματα, η PHYTOMER είναι μια κορυφαία δύναμη στη θαλάσσια βιοτεχνολογία.

Καλλυντικά με πάθος


Εδώ και 3 γενιές, η PHYTOMER δημιουργεί με πάθος μοναδικά προϊόντα που βασίζονται σε απαράμιλλα ενεργά συστατικά, τα οποία ανακαλύπτονται και τελειοποιούνται στα ερευνητικά της κέντρα.

Διαβάστε περισσότερα