Sunactive
search
Sunactive
search
Sunactive
search
Sunactive
search
Sunactive
search

Προϊόντα Αντηλιακής Προστασίας

best-seller

Sunactive

Crème Solaire Protectrice Taches - Signes de l’âge SPF30

Τύπος δέρματος :Aντιγήρανση και κατά των δυσχρωμιών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 50 mL / 1.6 Fl.oz

Ολοκληρωμένη 3-σε-1 αντιηλιακή κρέμα για μαύρισμα με προστασία. Η εξειδικευμένη της σύνθεση είναι σχεδιασμένη να διασφαλίζει την προστασία από την φωτογήρανση και να προλαμβάνει και να μειώνει τον σχηματισμό δυσχρωμιών. Διατηρεί την νεότητα του δέρματος, χαρίζει όμορφο μαύρισμα χωρίς δυσχρωμίες.

ΥΦΗ - ΑΡΩΜΑ

Λεία πλούσια κρέμα

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΤΡΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ*

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Η νεότητα του δέρματος ενισχύεται: 100%
Μαύρισμα χωρίς σημάδια: 100%

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ
Ομοιόμορφο μαύρισμα: 100%
Μαύρισμα χωρίς δυσχρωμίες: 100%

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Πιο λείο δέρμα: 96%
Πιο λαμπερό μαύρισμα: 96%

*Τεστ ικανοποίησης σε 58 γυναίκες. Εφαρμογή του προϊόντος τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ MARIN STAR

Éternelle Marine: αυξάνει την παραγωγή των θειορεδοξινών, φυσικών αμυντικών πρωτεϊνών του δέρματος που διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση*, προσφέρουν καλύτερη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες*, λειαίνουν το δέρμα και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα.

Organic Sea Lily: μειώνει τον αριθμό, μέγεθος και τόνο των δυσχρωμιών.

UVA and UVB φίλτρα: παρέχουν αποτελεσματική αντιηλιακή προστασία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Aποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες της δυνατής ηλιοφάνειας. Χρησιμοποιήστε προϊόντα αντιηλιακής προστασίας κατάλληλα για τον δικό σας τύπο δέρματος. Κρατήστε τα μικρά παιδιά μακριά από τον ήλιο. Εφαρμόζετε αντιηλιακό προϊόν στο πρόσωπο και το σώμα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε την εφαρμογή συχνά.

ΣΥΝΘΕΣΗ
  Ποιότητα Made in France

Ποιότητα Made in France


  Ασφαλές για το δέρμα

Ασφαλές για το δέρμα


  Ασφαλές για τη θάλασσα

Ασφαλές για τη θάλασσα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα σας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ SPA

Εκτός από τα προϊόντα της, η PHYTOMER ταυτίζεται επίσης με τα μασάζ που θα βρείτε στα καλύτερα spa στη Γαλλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΜΟΥ

Soin Phytomer
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο κατάλογος των συστατικών μπορεί να διαφέρει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον κατάλογο των συστατικών στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράσατε, για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.


AQUA (WATER) / EAU, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, DECYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SQUALANE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, PROPYLENE GLYCOL, PHORMIDIUM PERSICINUM EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, JANIA RUBENS EXTRACT, BHT, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL