Révélation Lumière

Révélation Lumière

Περιποίηση Λεύκανσης και Λάμψης

Για να αποκαλυφτεί η λάμψη της επιδερμίδας και να μειωθούν οι δυσχρωμίες κηλίδες, η PHYTOMER έχει αναπτύξει τη θεραπεία REVELATION LUMIERE.

Η ολοκληρωμένη αυτή θεραπεία προσφέρει καθαρισμό και χημική απολέπιση για να ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός «νέου δέρματος» που ακολουθείται από μασάζ προσώπου με τη νέα Creme de Modelage Unifomissante,  επαγγελματικό προϊόν προηγμένης τεχνολογίας που συνδυάζει λευκαντική δράση, διόρθωση των δυσχρωμιών και αντιρυτιδική δράση. Με την εφαρμογή της νέας Masque Lumiere du Temps Plastifiant με βιταμίνη C παρέχει μία τελική έκρηξη λάμψης για ένα φωτεινό πρόσωπο.

Αποτελέσματα: μειωμένη ένταση και μείωση στο μέγεθος των κηλίδων. Το δέρμα είναι πιο φωτεινό και πιο διαφανές με μια άμεση έκρηξη λάμψης.


Κλινικά αποτελέσματα

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ*

Ορατά φωτεινό δέρμα: 100%
Πιο φωτεινή επιδερμίδα: 100%
Άμεση έκρηξη φωτεινότητας: 100%
Μείωση σκούρων κηλίδων: 100%

* Τεστ ικανοποίησης διεξήχθη σε 15 γυναίκες η οποίες έκαναν μία θεραπεία. 

Βασικά στάδια της περιποίησης

60 λεπτά

Φάση βύθισης
Nτεμακιγιάζ και απολέπιση επαναδόμησης
Καθαρισμός δέρματος και απολέπιση με AHA οξέα φρούτων
Μασάζ προσώπου για αναδόμηση
Στόχος: αψεγάδιαστη επιδερμίδα με το συνδυασμό ορού και μάσκας
Εφαρμογή της Revalation Lumiere Creme και κατάλληλης κρέμας ματιών.


Υπογραφή επαγγελματικών προϊόντων

EXFOLIANT ACIDE AUX AHA
Ένας ισχυρός συνδυασμός απολέπισης με θαλάσσια AHA και οξέα φρούτων που χαρίζουν φωτεινή χροιά, συσφίγγουν τους διεσταλμένους πόρους και μειώνουν τις σκούρες κηλίδες. Ιδανικό για αποτέλεσμα "νέο δέρμα".

CRÈME DE MODELAGE UNIFORMISANTE
Μία πολυδραστική κρέμα που προσδίδει την αποτελεσματικότητά της σε λάμψη και λείανση σε ένα μασάζ για αύξηση της φωτεινότητας και ομοιομορφίας της επιδερμίδας. Χαρίζει ορατά πιο νεανικό δέρμα.

RÉVÉLATION LUMIÈRE SÉRUM TEINT UNIFORME
Ένας εξαιρετικά ελαφρύς ορός που προωθεί μια ορατά πιο λαμπερή επιδερμίδα, μειώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών, χαρίζοντας ομοιόμορφη επιδερμίδα.

MASQUE LUMIÈRE DU TEINT PLASTIFIANT À LA VITAMINE C
Αγνή σαν δεύτερο δέρμα, η μάσκα αυτή συνδυάζει τη δράση της βιταμίνης C για λάμψη και τις εξαγνιστικές ιδιότητες του αργίλου για φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα.


Σύσταση

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Write your review

Révélation Lumière

Révélation Lumière

Μία άμεση έκρηξη λάμψης για επιδερμίδα που λάμπει από ομορφιά ικανοποιώντας απόλυτα όσον αφορά τη λάμψη του δέρματος, την μείωση των σκούρων κηλίδων και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. 

Write your review